Bitcoin lending bij Beste Bank: wat is het?

Bitcoins

Beste Bank is een van de meest populaire informatiebronnen als het aankomt op cryptogeld en de wereld van cryptovaluta. Niet gek dus dat je ook daar veel informatie kunt vinden over bitcoin lending. Bitcoin lending bij Beste Bank wordt uitvoerig uitgelegd en je krijgt ook meerdere opties voorgeschoteld. Maar eerst gaan we dit begrip eens verder uitdiepen.

Bitcoins aanschaffen

Wat is bitcoin lending?

Bitcoin lending groeit in toenemende mate in populariteit. Bitcoin spaarders of holders kunnen er tegenwoordig voor kiezen om een klein gedeelte van de opgespaarde bitcoins uit te lenen aan een Bitcoin kredietmarktplaats of handelsbeurs. Daarvoor worden wel zeer aantrekkelijke rentevergoedingen aangeboden die automatisch per maand worden uitbetaald. Bitcoin lending is een mooie manier om rente te verdienen over je bitcoins, net zoals je gewend bent met normaal spaargeld. De bitcoin lending rates op de renterekeningen kunnen wel oplopen tot 8 procent. 

Bitcoin Kopen

Platforms die het aanbieden

Er zijn een aantal plekken waar je terecht kunt om die rente op te strijken. De volgende organisaties doen mee aan bitcoin lending:

  • BlockFi
  • Celsius Netwerk
  • Coinloan
  • NEXO
  • Binance

Elke van deze heeft voor- en nadelen. Meer daarover lees je op Beste Bank. Het is in ieder geval goed om je te realiseren dat je altijd goed na moet denken welke van deze het beste bij je past en of dit een risico is dat je bereid bent te lopen. Hoewel het risico niet heel groot is, zal het er toch altijd zijn.