Zzp factoring bij Finqle

Inkomsten

Zzp factoring is wat ik heb overgedragen aan Finqle. Dit bedrijf kan ervoor zorgen dat jij je geen enkele zorgen meer hoeft te maken over je debiteurenadministratie. Het is erg belangrijk dat je dit op orde hebt omdat dit je inkomen betreft. Je kunt het je natuurlijk niet veroorloven als zzper, om je inkomen mis te lopen als je klant niet betaalt. Dat niet alleen maar ook de moeite die je moet doen om continue te controleren of de betalingen wel op de rekening staan. Dit alles kan op een goede manier onder controle worden gebracht dankzij zzp factoring. Ik zal je vertellen hoe dit eigenlijk precies in zijn werk gaat.

Zzp factoring

 

Zzp factoring, hoe werkt dit?

Wat zzp factoring precies inhoudt is het volgende. Wanneer jij als ondernemer een factuur hebt voor je debiteur. Dan kun je deze als het ware, “verkopen” aan Finqle.  Vervolgens zal Finqle het openstaande bedrag direct aan jou overmaken. Dit kun je letterlijk nemen want ik kan je vertellen uit eigen ervaring. Dat je binnen 24 uur al je verdiende geld op je rekening ziet staan. Daarna zal finqle het bedrag bij jouw debiteur gaan innen. Echter is dit niet meer jouw zorg omdat jij je geld al hebt. Dit betekent ook dat Finqle het risico op zich neemt dat de gevolgen niet voor jou zijn wanneer een debiteur besluit om helemaal niet te betalen. 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan alle informatie hierover op de website. Het is mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek te voeren met een van de medewerkers van dit bedrijf. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het beslist een aanrader is om met dit bedrijf te gaan werken. Het scheelt je tijd en de zorg om je inkomen. Tevens kun je hier ook terecht als freelancer of wanneer je ondernemer bent in de MKB.

Debiteur